سرطان سینه و مصرف چیپس

دخترانی که در کودکی چیپس یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌خورند در بزرگسالی بیشتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند. محققان دانشگاه‌ هاروارد می‌گویند به ازای مصرف هر وعده چیپس در هفته در سنین پیش‌دبستانی خطر ابتلا به سرطان سینه در سنین بالاتر افزایش می‌یابد. این یافته‌ها حاصل بررسی ۸۰ هزار پرستار طی چند دهه اخیر است. مصرف سیب‌زمینی باعث افزایش این خطر نیست, اما سیب‌زمینی سرخ شده در روغن‌های سرشار از چربی‌های اشباع شده و اسیدهای چرب خطر سرطان سینه را بالا می‌برد.

محققان دریافته‌اند که تغذیه در سال‌های اولیه زندگی تاثیر چشمگیری در بروز بیماری‌ها در سنین بالاتر دارد. سرطان سینه از مراحل اولیه زندگی ریشه می‌گیرد و عادات غذایی زنان در خردسالی خطر ابتلا به بعضی از بیماری‌ها را در بزرگسالی افزایش می‌دهد. از دیگر مواد غذایی مضر برای سلامت در سال‌های اولیه زندگی سوسیس و بستنی است هر چند این مواد نقشی در ابتلا به سرطان سینه در زنان ندارند.

 

http://Www.MansourGhiyamat.BlogSpot.Com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد